top of page

Over ons

Lang, lang geleden, in een zee hier ver vandaan...

Achter de oprichting van Blue Ocean Yacht Charter schuilt een waargebeurd verhaal vol avontuur. Een tijdje geleden werden wij, twee dappere zielen, gedwongen om de turbulente gebeurtenissen in Azië achter ons te laten. Gedurende enkele jaren zeilden we de wereld rond op zoek naar een veilige haven om ons te vestigen. Uiteindelijk strandden we in Tenerife, waar het idee ontstond om onze boot te delen met anderen. Een verhuurbedrijf oprichten was nooit het oorspronkelijke plan, maar onze hartstochtelijke liefde voor de oceaan en het verlangen om dit met anderen te delen was simpelweg onweerstaanbaar. Zo werd Blue Ocean Yacht Charter geboren!

Zet het alvast in je agenda, want het volledige verhaal achter Blue Ocean Yacht Charter wordt onthuld in 2024! Houd onze website in de gaten, en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo ben jij als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes! Ondertussen kun je alvast een kijkje nemen naar de diensten die wij aanbieden, of blader door onze blog waar wij je de beste tips en tricks geven om jouw reis naar Tenerife nóg geweldiger te maken! Heb je vragen of wil je graag een uitstap boeken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

 

(Hint: Papillon)

BO12.JPG
BO12.JPG

Onze missie

Bij Blue Ocean Yacht Charter zetten we alles op alles om onze klanten een exclusieve ervaring te bezorgen tijdens hun privé jacht charter in Tenerife. Onze dag is pas geslaagd als jij met de grootste glimlach onze boot verlaat. Vergeet de dagelijkse drukte en stresstoestanden want wij zorgen ervoor dat jij geniet. 

 

Het duo achter Blue Ocean Yacht Charter heeft een Belgische en Aziatische achtergrond. Samen bieden wij een luxueuze ervaring op het water in combinatie met heerlijke hapjes geïnspireerd door de verfijnde Aziatische keuken en een flinke dosis gezelligheid. 

Catamaran BO P57.jpg

Onze visie

Bij Blue Ocean Yacht Charter bieden we luxe jachtverhuur op maat in Tenerife. Wij zijn er trots op om onze klanten een onvergetelijke ervaring op het water te bieden, helemaal afgestemd op de persoonlijke voorkeuren en wensen. Bij ons draait het om meer dan alleen een jacht huren; het gaat om het creëren van magische momenten en buitengewone avonturen. Met oog voor detail en een ongeëvenaarde klantenservice zorgen wij ervoor dat elke jachtcharter bij ons een buitengewone belevenis wordt. Ga met ons mee aan boord en ontdek de ware betekenis van luxe en vrijheid op de golven van de oceaan.

Catamaran BO P45.jpg

Achter de zeilen

Maak kennis met ons team, de gezichten achter jouw avontuur

Catamaran BO P51_edited.jpg

Louis

Pct8_edited.jpg

Tommy

ford-tourneo-custom-7_edited.jpg

Zenia

Lander_edited_edited_edited.jpg

Lander

Foto titi.jpg

Titania

images_edited.jpg

Papillon

HEB JE EEN VRAAG?

Neem contact met ons op, we horen het graag!

Papillon Yacht Services Sl.

Avd. Bruselas nr.18,Appt. B2B, 38660 Costa Adeje, Tenerife.

Mov: +34 677 023 211 Mail: Blueoceanyachtcharter@gmail.com

Nr. de inscripcion en el registro general turistico: 2017/6434

Intermediador turistico con codigo de identificación; I-0004286.1 

 

WHS+Partner logo_White.png
bottom of page