top of page

Privé charter

Ga voor de ultieme privébeleving!

Stap aan boord van een privé catamaran en beleef een onvergetelijke reis op de kristalheldere wateren van Tenerife. Ontspan op comfortabele lig- en zitgedeeltes terwijl je geniet van de warme zonnestralen.

Geniet van de vrijheid om je eigen reisroute te bepalen en jouw favoriete bestemmingen te kiezen.

Ontdek een wereld van avontuur met wateractiviteiten zoals zwemmen, snorkelen en paddleboarden. Ontdek afgelegen baaien, verborgen parels en prachtige stranden die alleen per boot bereikbaar zijn.

Laat onze ervaren bemanning jou en je gezelschap verwennen met persoonlijke service gedurende de hele dag. Verwen je smaakpapillen met verfrissende drankjes en gastronomische maaltijden, allemaal inbegrepen.

Laat je betoveren door het schouwspel van walvissen en dolfijnen in hun natuurlijke habitat. 

Kies uit

Privé Charter (minimaal 3 uur) of VIP Privé Charter (minimaal 4 uur).

Catamaran BO P31.jpg

Wat hebben we nog meer in petto?

 

Of je nu op zoek bent naar een exclusieve ontsnapping met je partner, een onvergetelijk feest met vrienden of een plezierige familie-uitstap, met onze ultieme privé charter ervaring op maat, bieden wij niet alleen het wauw-effect, maar ook waardevolle tips & tricks helemaal gratis! Daarnaast voorzien wij ook ophaalservice van aan je verblijf tot aan de haven.

Reserveer vandaag nog je privé charter en maak van jouw vakantie in Tenerife een buitengewone ervaring die je voor altijd zal koesteren.

bottom of page